Adobe sitesinden ürün nasıl satın alınır

 



Merhaba , bu makalemizde sizlere adobe.com sitesinden bireysel ve kurumsal olarak nasıl ürün alabiliriz bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.

Ülke içerisinde Adobe distribütör olan firmalar adobe ile aralarında bir sorun olduğunu ve fiyat konusunda yüksek kaldıklarını ifade ediyorlar. Biz bireysel olarak bu ürünleri nasıl temin edebiliriz bundan bahsedeceğim. Detaylı anlatım Kurumsal alımlar için olacaktır.

Başlayalım.


Öncelikle Adobe.com sitesine giriş yapıyoruz. Site: https://www.adobe.com/tr/products/catalog.html

daha sonra Creative Cloud Tüm Uygulamalar 'ı Şimdi satın al diyerek devam ediyoruz. 


Açılan sayfa da Tek Uygulama kısmının altında yazan Satın Al butonunu tıklayarak devam ediyoruz.


  Bu sayfa da bizim ihtiyacımız olan ürünleri seçiyoruz. Solda görünen sepettek aylık ve yıllık olarak tercihi size kalmış.


Ödeme sayfasına geçtiğimizde solda bizden E-posta adresi istemekte bunu kesinlikle unutmayın çünkü ödemeden sonra ürün bilgileri adobe.consol giriş bilgileri ve fatura bilgileri mail adrsimize gelmektedir, Faturayı daha sonra adobe.consol içerisinden de görebilirsiniz.


Ödeme yapıldıktan sonra karşımıza ödeme alındığına dair bir sayfa ve şifre belirkleme ekranı çıkmaktadır. Şifre belirleyin tıklanınca bir sonraki sayfa açılmaktadır.



Burada şifremizi belirliyoruz ve admin Console gidiyoruz.


Hesabı Tamamlayın butonuna tıkladığımızda bizi admin console yönlendiriyor.

Burada alınan lisansları e-posta adresimize tanımlıyoruz ve sonrasında linsaları sol kategoride Paketler kısmında paket oluşturup bilgisayarımıza indiriyoruz.

Paket nasıl oluşturulur Adobe.com YouTube destek sayfasında bilgilendirme yapılmıştır. Videoyu izleyebilirsiniz.


Video Linki: https://www.youtube.com/watch?v=HCCHlhL86cY

Paketi indirdikten sonra sıkıştırılmış olan dosyayı bilgisayrınıza çıkartın ve klasör içerisinde Build içerisinde setup exesini çalıştırın kurulum bitene kadar bekleyin ve kısayol oluşturulduktan sonra Adobe Creative uyguılamasını açın ve uygulama içerisinde girerken adon e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak uygulama girişinizi sağlayın. Sonrasında uygulama içerisinden lisansını alöış oldugunuz programları ekle veya yükle diyerek bilgisayrınıza yükleyin.


1 Yorumlar

  1. Merhaba, anlatmış olduğunuz şekilde alim gerçekleştirdim iş yeri ünvanımı ve vergi numaramı felan da yazdım faturam da elime ulaştı. Türkiye'de 15 küsür binlira fiyat verilen Adobe ürünlerini 4 küsür bin TL ye aldım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski