Perkotek Vardiya Tanımlama

 


Perkotek Vardiya tanımlamayı not defteri olarak kullandığım bloguma yazarak unutsam dahi geri dönüp bakacağım bir bilgi olarak buraya bırakmak istiyorum.

Öncelikle kısa ve resimler eşliğinde Perkotek Vardiya Tanımlama nasıl yapılır onu anlatmaya çalışayım,

İlk olarak sol alt menüden Hesaplar Parametrelerinde resimdeki bütün ayarları bulabilirsiniz.

Başlayalım:

En üst resimde gördüğünüz Günlük Puantaj Parametreleri penceresini açalım, sol alt kısımda + işaretine basalım ve sağ tarafta hafta içi yeni yazan yere vardiya ismimizi yazalım ve kayıt edelim. Bordro Alanları kısmında altta bulunan + işaretine basalım ve Normal Çalışma , Fazla Mesai alanlarını dolduralım kayıt edelim. Mola ve Ceza kısımlarını da alttaki resimde olduğu gibi + işaretine tıklayıp gerekli size göre olan saat aralıklarını yazalım.


Sonrasında Vardiya Tanımlarına Gidelim;



Vardiya tanımları ekranında + işaretine tıklayalım ve saatleri tanımladığımız vardiya ismini açılan alana yazalım. sonrasında ise alt ksımda bulunan Mesai tablosuna da Vardiya ismini resimdeki gibi tanımlayınız.

Şimdi Tanımladığımız Vardiyaları sisteme işleyelim;


Genel Grup Çalışma Planları alanını açalım, yukarıda göreceğimiz gibi hemen alttaki + işaretine tıklayalım ve Plan oluşturmaya başlayalım.

Pazartesi den Pazara kadar olan aralıktaki aşağı okları tıklayalaım ve oluşturduğumuz vardiya ismini bulup seçelim Tarihden kısmına başlayacağı tarihi, Tarihine kısmına ise vardiya tanımının biteceği tarihi seçelim ve Tamam tuşuna basalım.

Seçtiğimiz tarihler arasına isim verip saat tanımladığımız vardiya planını tanımlamış olduk.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski